Blomdahl ihoystävälliset korut
LÄÄKETIETEELLISEN KORVIEN
REIITTÄMISEN
NELJÄ VAIHETTA


Kuvat havainnollistavat kahden korvalehden yhtäaikaisen reiittämisen, mutta samat vaiheet suoritetaan myös yhden korvan reiityksessä.
1. MERKITSE

Merkitse haluttu reiityskohta kynällä.2. DESINFIOI

Desinfioi iho puhdistusliinalla.


3. STERIILIT KERTAKÄYTTÖTUOTTEET

Reiitys tehdään korulla, joka on asennettu steriiliin kertakäyttökasettiin. Vain steriilit osat ovat suorassa kosketuksessa ihoon.


4. REI’ITÄ MOLEMMAT KORVAT
SAMANAIKAISESTI!

Kahden korvalehden yhtäaikainen rei’ittäminen on nopeampaa, tuntuu turvallisemmalta, ja on miellyttävämpää lapsen kannalta. Toinen korva ei jää rei’ittämättä ensimmäisen rei’än jälkeen lapsen epäröinnin takia.

ETKÖ KÄRSI KONTAKTIALLERGIOISTA?


Hyvä niin! Voimme auttaa sinua välttämään ne myös tulevaisuudessa. Allergiat voivat puhjeta milloin tahansa, ja reiittäminen altistaa sinut herkemmin haitallisille aineille, kuten nikkelille, kullalle, koboltille, epoksille jne. Siksi Blomdahl on todella tarkka siitä, että koruissa käytetään vain kaikkein turvallisimpia materiaaleja.


Turvalliset materiaalit, myös allergikoille


Rei’ityskorut on valmistettu yhteistyössä iholääkäreiden kanssa ja ne soveltuvat kaikille, myös allergikoille. Valittavana on joko puhdas, lääketieteellinen titaani tai –muovi. Korun näkyvässä osassa oleva metallipinnoite ei ole koskaan suorassa kontaktissa ihon kanssa.


REI’ITYSKORUT ON SUUNNITELTU OPTIMAALISEEN
PARANTUMISEENBlomdahlin rei’ityskorut eivät ole tavallisia korvakoruja. Ne on kehitetty erityisesti nopeuttamaan reikien parantumista, jotta voit vaihtaa korut ongelmitta tavallisiin korvakoruihin parantumisajan jälkeen.ERITYISSUUNNITELTU TAKAOSA

Kun ilma pääsee kiertämään vastarei’itetyn korvalehden ympärillä, se paranee paremmin. Siksi Blomdahl –rei’ityskorun takaosa kiinnittyy aina tapin päähän ja suojaa ihoa korun terävältä kärjeltä. Takaosaa ei voi siirtää kiinni korvalehteen. Tällä tavoin uusi rei’itys saa ilmaa.


PAREMPI ILMANKIERTO ERITYISPITKÄLLÄ
REI’ITYSKORULLA

Jotta juuri otetut korvarei’ät pysyvät ilmavina ja parantuvat ongelmitta, on tärkeää, että rei’ityskorun tappi on sopivan mittainen. Eri korvalehdet ovat eri paksuisia. Siksi Blomdahl on kehittänyt pitkän rei’ityskorun paksummille korvalehdille.

REI’ITYSKORUN PAKSUUS

Parantumisajan jälkeen voit poistaa rei’ityskorut ja vaihtaa tilalle ”tavalliset” korvakorut. Juuri rei’itetty iho on kuitenkin vielä ohutta ja haurasta. Kestää noin vuoden ennen kuin rei’ät ovat täysin parantuneet. Blomdahlin rei’ityskoruissa on siksi hieman paksumpi tappi kuin tavallisissa korvakoruissa. Rei’ät ovat hieman laajemmat aluksi ja tavallisiin korvakoruihin vaihtaminen ei täten aiheuta kipua.
KUN OTAT REIÄT KORVIISI...


Ennen reiityskoruja täytyy sinun saada todistus, että olet ottanut vastaan kirjalliset hoito-ohjeet ja että hyväksyt sen ehdot.

Ehdot ovat:

· Olen vähintään 18-vuotias. Jos en, huoltaja hyväksyy ehdot.

· Minä/alaikäinen olen täysin terve eikä minulla ole tauteja, joiden vuoksi täytyisi kieltäytyä korvien reiityksestä.

· Reiityksen jälkeen ovat reiät korvissa omalla/huoltajani vastuulla. Juuri tehdyt reiät ovat usein hieman arat. Siksi on tärkeää hoitaa niitä oikein parantumisajan aikana, jotteivat ne tulehdu. Noudattamalla hoito-ohjeita minimoidaan riski tulehdukselle.


Hoito-ohjeet – tärkeää tietoa


1. Älä koskettele korviasi likaisilla käsillä.

2. Puhdista vastarei’itetyt korvat huolellisesti molemmilta puolilta kahdesti päivässä. Älä poista koruja puhdistamisen ajaksi. Huomioi! Älä puhdista alkoholilla.

3. Huolehdi, että rei’itysalue pidetään jatkuvasti puhtaana, kuivana ja ilmavana.

4. Suojaa korvat, kun laitat hiuslakkaa, hajuvettä, meikkiä, hiusväriä tms.

5. Ole erityisen varovainen, kun puet tai riisut vaatteita pään yli, jotta korut eivät jää vaatteisiin kiinni.

6. Vältä uimista altaassa, järvessä tai meressä mahdollisimman pitkään rei’ityksen jälkeen. Vältä myös pään pitämistä veden alla. Kun tulet pois vedestä, puhdista korvalehdet nestemäisellä saippualla tai Blomdahlin Piercing Aftercare –puhdistuspyyhkeillä (ks. kohta 2).

7. Noin kuuden viikon jälkeen voit vaihtaa rei’ityskorut uusiin koruihin. Ruston parantuminen vie noin 12 viikkoa. Näin poistat rei’ityskorut: pese kätesi ja korvalehdet huolellisesti. Ota toisella kädellä kiinni korun etuosasta. Toisella ota kiinni korun takaosan kiinnikkeestä (butterfly) ja vääntele sitä edestakaisin, kunnes se löystyy ja irtoaa. Irrota koru varovasti ja laita tilalle uudet, puhtaat korut.

8. Vie noin vuoden, kunnes reiät ovat täysin parantuneet. Siksi huomioi seuraavat:
Maahantuoja: Mikacos Oy | Pulttitie 18 | 00880 Helsinki | Puh: (09) 751 04 400 | E-mail: info@mikacos.fi