Blomdahl ihoystävälliset korutKORUJA JOKAISEEN
PÄIVÄÄN

Kello ja vihkisormus. Ehkä suosikkiketju kaulalla. Jotain säihkyvää korvalehdissä. Päivittäiset korusi ovat osa sinua. Ne ovat aina mukana, eivätkä ne ole koskaan tiellä. Kannat ne ihoasi vasten, korvakoruja vielä lähempänä. Mitä luulet ihosi pitävän koruista, joita kannat?

KOHTELE IHOASI HELLIEN

Iho on vartalon oma suoja vaaroja vastaan. Hoida sitä hellien voiteilla ja hoidoilla, pese vaatteesi miedolla pesuaineella. Silti iho voi joskus voida huonosti. Voit esimerkiksi saada nikkeliallergian, jos käytät nikkeliä sisältäviä koruja. Se on allergia, joka pysyy sinulla lopun elämääsi. Varma tapa valita ihoystävällisiä koruja, on valita Blomdahl.

KORUJA KAIKILLE,
MYÖS ALLERGIKOILLE

Blomdahl on ihoystävällisten korujen valmistaja yhteistyössä ihotautilääkäreiden kanssa. Korut ovat siis todistetusti ihoystävällisiä. Monet korujamme kokeilleet allergikot ovat todenneet sen olleen ensimmäinen kerta pitkään aikaan käyttää koruja ilman ongelmia. Valitset tarkoin valitun, puhtaan lääketieteellisen muovin tai titaanin väliltä. Korun näkyvässä osassa oleva metallipinnoite ei ole koskaan suorassa kontaktissa ihon kanssa.
ERITYISTÄ HUOLENPITOA
LAPSISTA

Lapsia ei tietenkään pidä altistaa sopimattomille materiaaleille tai aineille(*). Se on erityisen tärkeää, kun koruja pidetään iholla pitkän aikaa. Blomdahl koruja suositellaan siksi lapsille ja aikuisille, jotka haluavat käyttää koruja päivittäin vaarantamatta terveyttään.


(*) Nikkeliallergia on tavallisin kosketusihottuma, mutta korut voivat sisältää monia muitakin allergisoivia aineita, esimerkiksi kobolttia, palladiumia, kultaa, kromia, epoksia tai akrylaatteja. Niissä voi olla myös suoranaisia myrkkyjä, kuten lyijyä tai syöpää aiheuttavia aineita, kuten formaldehydiä.KÄYTÄ KAIKKIA
KORVAKORUJASI
TURVALLISESTI


Mielestämme on mukava käyttää, kaikenkokoisia ja muotoisia korvakoruja. Siksi olemme valmistaneet erityistuotteita, joilla voit tehdä kaikista roikkuvista korvakoruistasi ihoystävällisiä parilla napsautuksella. Ota korvakorujen tappi, rengas tai koukku pois ja korvaa se Blomdahlin lisäosalla, joka on valmistettu ihoystävällisestä, lääketieteellisestä titaanista.
HYGIEENINEN PAKKAUS


Olet ensimmäinen, joka koskee uusiin Blomdahl koruihisi. Ne kuljetetaan Clean Pack -pakkauksessa, jossa korut säilyvät hygieenisinä, kunnes pakkaus avataan. Etiketti toimii sinettinä.


LAATUVARMA
TUOTANTO RUOTSISSA

Blomdahl korut suunnitellaan ja valmistetaan Ruotsissa. Se tarkoittaa, että voimme valvoa valmistusprosessin jokaista vaihetta tavarantoimittajista omaan tuotantoomme, pakkaamiseen ja jälleenmyyjille lähettämiseen asti. Testaamme ja tallennamme kaiken tiedon, jotta voimme taata korujen ihoystävällisyyden.

PIDÄ BLOMDAHL
KORUSI KAUNIIMPANA
PIDEMPÄÄN


KORUNHOITO


Käsittele ihoystävällisiä koruja varoen, jotta ne pysyvät pitkään kauniina.

Ota korut pois, kun käyt suihkussa ja vältä niiden joutumista kosketuksiin meikin, hiustuotteiden, alkoholin sekä muiden kemikaalien kanssa.

Ota korut pois ja puhdista ne säännöllisesti saippualla ja vedellä, jolloin ne säilyttävät kauniin kiiltonsa. Lääketieteellisestä muovista valmistettujen korvakorujen lukot pysyvät puhdistuksen jälkeen paremmin paikoillaan.

Lääketieteellisestä muovista valmistetut korvakorut ovat yleisesti kestäviä, mutta niiden tapit, renkaat ja koukut ovat pehmeitä, joten niitä suositellaan käsittelemään varovasti.

Paina titaanikorujen lukkoa sivuilta yhteen, jolloin se pysyy tiukemmin kiinni korvakorussa.


Maahantuoja: Mikacos Oy | Pulttitie 18 | 00880 Helsinki | Puh: (09) 751 04 400 | E-mail: info@mikacos.fi