Blomdahl ihoystävälliset korut

PIDÄTKÖ
KAUNIISTA KORUISTA?

Niin mekin pidämme. Sen lisäksi olemme sitä mieltä, että sinun täytyisi voida kantaa kauniita koruja ilman huolta nikkelistä, kadmiumista, lyijystä ja muista sopimattomista materiaaleista. Ja että lapsillasi tai lapsenlapsillasi olisi sama mahdollisuus. Siksi on olemassa Blomdahlin korvien reiitys sekä korut, turvallinen tapa näyttää hyvältä joka päivä.


ONKO SINULLA LAPSI, JOKA
HAIKAILEE KORVIEN
REIITTÄMISEN PERÄÄN?


Vaikka halua olisi kuinka, usein kuitenkin käy niin, että lapsi alkaa epäröimään ensimmäisen korvan reiittämisen jälkeen. Siksi olemme kehittäneet lääketieteellisen kaksoisreiittämisen, jolla tarkoitetaan kahden korvan samanaikaista reiittämistä. Se on nopeampaa, tuntuu turvallisemmalta ja on hellävaraisempaa lasta kohtaan.

ASETAMME AINA
LÄÄKETIETEELLISET
NÄKÖKULMAT ETUSIJALLE


Tiedämme, että haluat pystyä ottamaan reiät korviisi ja kantaa koruja, jotka heijastavat persoonallisuuttasi ja saavat sinut näyttämään tyylikkäältä.

Meidän velvollisuutemme on varmistaa, että voit tehdä sen turvallisesti, ilman iho- tai terveysriskejä. Siksi asetamme aina lääketieteelliset näkökulmat etusijalle.STERIILI · HYGIEENINEN · TURVALLINEN


Hellävaraiset ensikorumme on valmistettu yhteistyössä iholääkäreiden kanssa ja ne soveltuvat kaikille, jopa allergikoille. Blomdahlin lääketieteellinen korvien reiitys tehdään steriileillä kertakäyttötuotteilla, sairaanhoidosta tutulla modernilla ja aseptisella tekniikalla.
Maahantuoja: Mikacos Oy | Pulttitie 18 | 00880 Helsinki | Puh: (09) 751 04 400 | E-mail: info@mikacos.fi